Groblje
Alo!/ Rajko Ristić

 

Groblje, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Salvatore Anelo, deda devojčice (2) koju je navodno ispustio sa prozora visokog 45 metara na kruzeru, optužen je za nemarno ubistvo.

Anelo bi mogao da dobije šest godina zatvora ukoliko bude proglašen krivim.

Njegova unuka Kloe pala je kroz prozor sa 11. sprata broda "Freedom Of The Seas" dok je kruzer bio u pristaništu u Portoriku u julu ove godine.

Devojčicu je deda podigao, a dete je htelo da lupka šakom o prozor koji je delovao kao da je zatvoren, ali je zapravo bio samo pritvoren, zbog čega je pala preko ivice prozora, rekao je porodični advokat.

Porodica je bila u takvom šoku zbog incidenta da je i hitna pomoć morala da reaguje.

Sahrana, groblje, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Podrška porodici

Porodica je prst krivice uperila u operatora krstarenja "Rojal Karibijan" jer je "neobjašnjivo ostavila otvoren prozor". Oni su podržali dedu objavivši fotografiju Kloe na kojoj se vidi kako lupka u staklo na hokejaškoj utakmici da bi pokazali da voli to da radi.

Kloe je na na porodično putovanje pošla sa roditeljima Alanom i Kimberli Šulc Veigand i bakama i dekama.

- Čuli smo vrisak, jer smo bili blizu. Taj krik ne možemo da uporedimo ni sa čim drugim - rekao je jedan putnik kruzera.

Pročitajte još:

Očajna majka nakon tragedija objavila je na Fejsbuku fotografije sa svojom devojčicom. Prijatelji i rodbina ostavljali su poruke podrške porodici.

BONUS VIDEO: Muamer Zukorlić odgovarao na provokativna pitanja naše novinarke