Đakon pedofil dogovorio sastanak sa dečakom, a evo ko ga je tamo sačekao!

Nije ni slutio da se nešto drugo odvija sa strane

Vega
Vega, Foto: Printscreen

Đakon rimokatoličke crkve Roželio Vega (50) uhapšen je nakon što je otkriveno da je seksualno uznemiravao grupu dečaka između 12 i 15 godina.

Vega, koji je važio za mirnog i porodičnog čoveka iz Kvinsa u Njujorku, uhapšen je pošto je utvrđeno da je slao svoje gole slike jednom 14-godišnjem dečaku iz kraja.

Verujući da zna o kome se radi, Roželio Vega se pored slanja slika upustio i u dalju konverzaciju s dečakom poželevši da se jednom posle mise nađu “na kafi”.

Đakon je zaista otišao na kafu, ali je umesto dečaka ugledao nekoliko policajaca koji su ga priveli. Ispostavilo se da je “dečak” zapravo bio policajac na tajnom zadatku koji je perfektno obavio svoj posao.

“Želeo je između ostalog da uspostavi sa mnom telesni kontakt koji bi počivao pre svega na uzajamnom oralnom seksu. Na tome je insistirao. Kad sam mu dao zeleno svetlo, bio je presrećan. To je bio momenat kada sam znao da ćemo ga uhvatiti”, rekao je neimenovani policajac za njujorške medije.

Roželiova supruga Flor, takođe iz Meksika kao i on, istakla je da nije ništa znala o svemu.

“Kako da znam? Imamo dvoje dece i četvoro unučadi. Lep, miran život, posvećen Bogu. Užasnuta sam”, rekla je uplakana žena.

Roželio Vega biće uskoro izveden na sud, a očekuje se da dobije kaznu od 7 godina zatvora.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi