DEČAKA RASTRGLI PSI NA PROSLAVI ROĐENDANA! Četiri tima hirurga pokušavala da ga spasu, a onda je policija uhapsila roditelje!

Roditelji nisu primetili kada je dete izašlo iz kuće.

Operacija
Operacija, Foto: Alo!/Marko Đoković

Dvogodišnji mališan preminuo je u ukrajinskoj bolnici deset dana nakon što su ga na proslavi njegovog rođendana napala i izujedala dva nemačka ovčara.

Roditelji nisu primetili kada je dete izašlo iz kuće u kojoj su se 18. septembra okupili rodbina i prijatelji da obeleže njegov drugi rođendan. Mali Jegor je bio u dvorištu kad su psi pobegli iz boksa i nasrnuli na njega. Kasnije se ispostavilo da otac nije dobro zatvorio vrata boksa. Kad su primetili da deteta nema, roditelji su izašli napolje i zatekli pse, koji su ga i dalje napadali.

Da li su roditelji krivi za smrt deteta?

Ukupan broj glasova: 328

  • Da: 90% (296)
  • Ne: 10% (32)

- Dečak je ležao bez svesti u lokvi krvi. Psi su ga čerečili - izjavila je Aleksandra Timošenkova, koja volontira u dobrotvornoj organizaciji i koja je pomogla porodici da prikupi novac za dečakovo lečenje.

Mališan je vojnim helikopterom prevezen u Regionalnu dečju bolnicu u Dnjepru, gde je odmah priključen na aparate za disanje. Četiri tima hirurga hirurga borila su se za njegov život. Tokom petočasovne operacije, hirurzi su mu povezali krvne sudove, zašili bešiku i creva, te uklonili tkivo "koje su psi grizli". Otkako je izgubio svest, Jegor više nije dolazio sebi. Natalija Dementjeva, načelnica bolnice, izjavila je da je dečak imao izuzetno teške povrede.

Policija je pokrenula istragu protiv Jegorovog oca i majke zbog neispunnjavanja roditeljskih dužnosti. Ukoliko budu proglašeni krivim, preti im kazna od tri godine zatvora.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi