"NEĆEMO DOĆI U ŠKOLU, BOLESNI SMO" Braća (13) i (14) poslala poruku, pola sata nakon toga su ubijeni! Hitna pomoć ih panično oživljavala! Za još ćetvoro mališana se lekari bore!

Komšije su ispričali da su videli odmah po dolasku policije i hitne pomoći kako bolničari iznose decu na nosilima

Ubistvo u Engleskoj, Foto: Twitter printscreen

Zbog sumnje da su počinili ubistvo, uhapšeni su 34-godišnja žena i 37-godišnji muškarac, ali još nije potvrđeno da se radi o roditeljima dece.

Dva dečaka starosti 13 i 14 godina, preminuli su nakon "ozbiljnog incidenta" u petak, u porodičnoj kući u Šefildu u Engleskoj.

RASPORILA TRUDNICU I UKRALA NOVOROĐENČE Namamila je tinedžerku besplatnim stvarima za dete, a onda je usledio HOROR! (FOTO)

Njihovih četvoro braće i sestara, među kojima i jedna beba, odvedeni su u bolnicu i van su životne opasnosti. Zbog sumnje da su počinili ubistvo, uhapšeni su 34-godišnja žena i 37-godišnji muškarac, ali još nije potvrđeno da se radi o roditeljima dece.

 

Detalji slučaja još nisu poznati, a samo pola sata pre smrti, dečaci su prijatelju poslali poruku preko konzole Nintendo Switch, prenosi 24 sata.hr.

- Nećemo danas doći u školu, jer smo bolesni - pisalo je u poruci, koju je britanskom listu "San" pokazala sestra prijatelja preminulih decaka.

Ubrzo nakon što su poslali poruku, policija iz Južnog Jorkšira dojurila je do porodične kuće u Šefildu gde su dečaci živeli.

U TRENUTKU JE PAO NA POD I KRENUO DA KRKLJA Majka kroz suze upozorava roditelje: Moj sin (4) je umro zbog ovog začina, a svi ga imate u kući!

Komšije su ispričali da su videli odmah po dolasku policije i hitne pomoći kako bolničari iznose decu na nosilima. Usput su panično pokušavali da ožive jednog od njih.

Ostala deca, koja imaju 11, 10 i 3 godine kao i sedmomesečna beba takođe su odvedeni u bolnicu.

Kako prenosi Dejli Star, majka je rekla prijateljici da su dečaci "bolesni i imaju stomačne probleme".

PUTIN BESAN! Američki ultimatum Turskoj neprihvatljiv! Lider Rusije žustro reagovao!

Povezane vesti

 • Korisnik: Lola
  26/05/2019 - 02:05
  Malo nam je nase muke pa i tudju da izbokujemo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi