Ubistvo u Engleskoj
Twitter printscreen
Ubistvo u Engleskoj, Foto: Twitter printscreen

Zbog sumnje da su počinili ubistvo, uhapšeni su 34-godišnja žena i 37-godišnji muškarac, ali još nije potvrđeno da se radi o roditeljima dece.

Dva dečaka starosti 13 i 14 godina, preminuli su nakon "ozbiljnog incidenta" u petak, u porodičnoj kući u Šefildu u Engleskoj.

Njihovih četvoro braće i sestara, među kojima i jedna beba, odvedeni su u bolnicu i van su životne opasnosti. Zbog sumnje da su počinili ubistvo, uhapšeni su 34-godišnja žena i 37-godišnji muškarac, ali još nije potvrđeno da se radi o roditeljima dece.

 

Detalji slučaja još nisu poznati, a samo pola sata pre smrti, dečaci su prijatelju poslali poruku preko konzole Nintendo Switch, prenosi 24 sata.hr.

- Nećemo danas doći u školu, jer smo bolesni - pisalo je u poruci, koju je britanskom listu "San" pokazala sestra prijatelja preminulih decaka.

Ubrzo nakon što su poslali poruku, policija iz Južnog Jorkšira dojurila je do porodične kuće u Šefildu gde su dečaci živeli.

Komšije su ispričali da su videli odmah po dolasku policije i hitne pomoći kako bolničari iznose decu na nosilima. Usput su panično pokušavali da ožive jednog od njih.

Vladimir Putin, Donald Tramp, Foto: AP

Ostala deca, koja imaju 11, 10 i 3 godine kao i sedmomesečna beba takođe su odvedeni u bolnicu.

Kako prenosi Dejli Star, majka je rekla prijateljici da su dečaci "bolesni i imaju stomačne probleme".

Komentari (1)

Lola

26.05.2019 02:05

Malo nam je nase muke pa i tudju da izbokujemo.