austrijska policija
Youtube printscreen

 

austrijska policija

Youtube printscreen

austrijska policija, Foto: Youtube printscreen

U poslepodnevnim satima, 17. septembra, u austrijskom Elizabet-Forštatu došlo je do fizičkog obračuna dvojice muškaraca, saopštila je policija iz Salcburga.

Vreme ističe! Utvrđeni novi rokovi! Ukoliko ih ne ispoštujete - Loše vam se piše!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 19.09.2019. 16:56 Nova šansa! Poslanici, Skupština, Foto: Tanjug Poslanici Skupštine Srbije usvojili su u četvrtak Predlog izmene zakona o visokom obrazovanju. Zakonom se "starim studentima" produžava rok za završetak studija po programu po kojem su upisali fakultete.

Tuči je prethodio verbalni spor između komšija iz zgrade zbog glasne muzike. Kako navode, tada je 49-godišnji državljanin BiH ušao u zaključani stan 35-godišnjeg državljanina Srbije, nogom udario u vrata stana, pretio mu ubistvom i zgrabio cev usisivača koja je bila na podu i udario ga.

Pročitajte još:

Dodaju kako je u napadu povređen 35-godišnjak koji je uspeo da gurne 49-godišnjaka tako da je ovaj pao na tlo i povredio se. Po dolasku policije, Srbin se prema njima ponašao vrlo agresivno, posle čega je uhapšen i po nalogu tužilaštva Salcburga prebačen u pritvorsku jedinicu.

Uhapšen je i državljanin BiH jer se ispostavilo da je u Austriji boravio ilegalno.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina