Sirijska vojska
Printscreen/Youtube
Sirijska vojska

Printscreen/Youtube

Sirijska vojska, Foto: Printscreen/Youtube

Sirijska arapska vojska (SAA) nalazi se na udaljenosti od samo jednog kilometra od strateškog grada Kan Šejkuna na jugu Idliba, rekao je večeras vojni izvor za Al-Masdar News.

Prema izvoru, napredak sirijske vojske ove večeri stavio ih je u položaj za potencijalni napad na Kan Šejkun.

Pročitajte još:

Pod vođstvom Tigrova, Sirijska arapska vojska uspela je večeras da zauzme farme Kan Šejkuna nakon što je nastavila ofanzivu u južnom delu provincije Idlib.

Aleksandar otišao u šumu da bere pečurke: Našalio se sa ženom, a onda su se ostvarile NAJCRNJE SLUTNJE! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 17.08.2019. 09:10 U šumama sela Suluk nikad nisu zabeleženi napadi medveda na ljude. Meštani su bili zgroženi jer su prethodni susreti ljudi i medveda uvek prolazili u najvećem miru. Šuma, Foto: Alo!

U isto vreme, sirijska vojska je započela sa napadom na obližnji grad Rakaja i brdo Tal Nar, koja su oba smeštena severozapadno od Kan Šejkuna.

Ako sirijska vojska napadne Kan Šejkun, to će biti sa zapadne ose grada, jer su džihadisti u blizini Sukaika napredak SAA prema istočnom boku trenutno sprečili.

Sirijska armija GAZI sve pred sobom! Rusi bratski pomažu! Osvajanje OVOG grada biće im NAJGADNIJE iskustvo ikada! (VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 10:58 Džihadisti će ga braniti po svaku cenu! Sirijska vojska, Foto: Youtube/Printscreen Sirijska arapska vojska (SAA) nastavila je ofanzivu u južnom Idlibu u četvrtak, zauzevši još jedan grad od džihadista u blizini ključnog grada Kan Šejkuna.

 Džihadisti Hadžat Tahrir al-Šama i grupa "Buđenje vernika" pokrenuli su u subotu ujutru veliki kontranapad kako bi ponovo zauzeli Sukaik.

Iako nisu uspeli da ponovo preuzmu Sukaik, uspeli su da zauzmu neke tačke severno od grada.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista