Bil Gejts
Youtube/Printscreen
Bil Gejts

Youtube/Printscreen

Bil Gejts, Foto: Youtube/Printscreen

Događaj 201 nije “predvideo” pandemiju koronavirusa SARS-Cov-2, nego je u pitanju tek jedna od niza simulacija pandemije nastala na osnovu prethodnih pandemija, a koja je napravljena za svrhe razumijevanja i definisanja efikasnih reakcija te na identifikaciju potencijalnih nedostataka, odnosno za svrhe bolje pripreme za narednu pandemiju. Međutim, svetski mediji prenose kako je američki milijarder Bil Gejts unapred predvideo pojavu novog virusa koja bi mogla da izazove pandemiju.

Naime, 28. decembra 2018. godine u časopisu "Sajens alert" Bil Gejts je objavio rezultate istraživanja njegove fondacije za borbu protiv svetskih pandemija.

Naime, Gejts je tada upozorio da bi u narednoj deceniji mogla da izbije megapandemija nekog smrtonosnog virusa, koji bi u prvih 6 meseci odneo 30 miliona života i nastavio eksponencijalno da raste.

Kako bi sprečio ovaj scenario, Gejts je uložio 12 miliona dolara u centar za istraživanje virusa i izradu vakcina za borbu protiv njih.

Uz prezentaciju je objavljena i video-simulacija pandemije, po kojoj nastanak i inicijalno širenje virusa počinje u centralno-istočnoj Kini, odakle se brzo, u prva 2-3 meseca, širi ka Indiji, Japanu, Nemačkoj i Francuskoj, a potom i po celom svetu.

Pre nekoliko meseci Gejts je objavio novu simulaciju pod imenom "Događaj 201", kao plan borbe za predstojeću pandemiju.

Tom prilikom su "Džon Hopkins centar za zdravlje", fondacija "Svetskog ekonomskog Foruma", i "Fondacija Bila i Melinde Gejts" 18. oktobra 2019. godine u Njujorku održali predavanje i multimedijalnu prezentaciju o globalnoj pandemiji.

Komentari (1)

Ruska

31.01.2020 18:04

Pazi da ti ne poverujem ... ti ces da napravis VAKCINU !!!!!! Hm ! Mislim da ces pre napraviti , ako vec nisi neku , koja ce smanjiti covecanstvo na 500.000 . Videla sam ja licno na You Tube klip gde pricas o tom procesu . Prema tome , takvi kao ti i Soros i klapa , gori su od nacista .