SVE SE SAZNALO POSLE 3 DANA Baka skrivala tajnu 18 godina, a onda umrla od raka. Nakon njene smrti, komšije otkrile najstrašniju istinu

Niko ništa nije primetio.

Baka, baba starost penzioneri
Baka, baba starost penzioneri, Foto: Profimedia

Prema navodima policije, pretpostavlja se da je Lej En Sabin (74) ubila svog supruga, zamotala ga u plastičnu foliju, stavila u vrt i tajnu skrivala punih 18 godina, do svoje smrti.

"DA TI SE SVE U ŽIVOTU VEŽE..." Milici (34) je dva puta umrla beba u stomaku, a onda joj je vračara otkrila užasnu istinu!

Kostur koji je pronađen u selu u Južnom Velsu identifikovan je kao Džon Sabin, muž Lej En. Njegovo telo je pronađeno u novembru, tri dana nakon što je Lej En preminula od raka.

VENČANJE SE PRETVORILO U PAKAO Pre izgovorenog "DA" mladu iz Kruševca prekinuo kum. Izgovorio četiri reči zbog kojih sada ona razmišlja da se razvede

Istražitelji sumnjaju da je Lej En glavna osumnjičena u istrazi, piše Dejli Mejl.

Lej En je živela u porodičnoj kući u selu i nakon nestanka njenog supruga 1997. godine. Ona nikada nije prijavila policiji nestanak, a ni neko od komšija, iako ga nisu videli poslednjih 18 godina. On se još uvek vodi na popisu birača kao da živi na toj adresi.

Nakon obdukcije, utvrđeno je da je Džon pretrpeo ozbiljne povrede koje se inače dobijaju u fizičkom napadu.

BLOKIRAN CEO NOVI SAD Otkriven motiv ranjavanja mladića na plaži u Futogu

- Nisam poznavala njenog supruga, ali znam da je bio vatrogasac i mislila sam da je davno poginuo. Nekoliko godina živela je s drugim muškarcem, ali on je otišao. Jednom sam je pitala da li bi se ikada vratila na Novi Zeland, odakle su, inače, došli. Rekla mi je "Ne, nikada odavde ne bih mogla otići" - ispričali su susedi.- Bili bismo zahvalni kada bi nam se javio neko ko je 1996./97. bio u kontaktu sa ovim bračnim parom. Takođe, moramo otkriti otkuda plastika u koju je Sabin bio zamotan - rekli su iz policije.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi