NOVI SKANDAL IZ BELE KUĆE: Bajdenovi ljudi prekinuli konferenciju kako se predsednik ne bi osramotio!?

Američki predsednik Džo Bajden rekao je da bi rado odgovarao na pitanja uživo na kraju virtuelne konferencije, ali je brzo prekinut kada je Bela kuća neobjašnjivo odustala od video emitovanja, zbunjujući neke gledaoce.

Džo Bajden
Džo Bajden , Foto: EPA/VALDA KALNINA

"Voleo bih da odgovaram na pitanja ako bih trebao, Nance. Šta god želite od mene, uradiću", rekao je Biden predsednici Doma Nensi Pelosi dok se demokratska "virtuelna konferencija" privodila kraju u sredu uveče. Ali nakon kratke pauze, video prenos je naglo prekinut.

Iako je Bajden izgledao pomalo zbunjen oko toga da li se pripremaju pitanja i odgovori uživo u vezi sa konferencijom, kritičari su predložili da je Bela kuća prekinula emitovanje kako ne bi grešila u davanju odgovora, jer je Bajden sklon gafovima tokom nenapisanih, a ponekad i tokom zakazanog intervjue, u kojima je učestvovao u prošlosti.

Bajden se obratio kolegama demokratama povodom virtuelne konferencije u srijedu koju je vodila Nanci Pelosi. Na konferenciji se razgovaralo o pitanjima vezanim za Covid-19 i uvođenje vakcina, kao i o ekonomiji i tome kako stranka može da "vrati veru" ljudima u američku vladu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi