Vila, Kanada
Youtube printscreen
Vila, Kanada

Youtube printscreen

Vila, Kanada, Foto: Youtube printscreen

Ali za imovinu i kuću nije bilo zainteresovanih po toj ceni, pa je smanjila cenu. A onda nije bilo nikoga da je kupi, pa se setila šta da radi. Odlučila je da organizuje nagradnu igru i da kuću preda onom koji će poslati najupečatljivije pismo.

Pročitajte još:

Da biste učestvovali u takmičenju, treba da uplatite 25 dolara, a ona se nada da će imati dovoljan broj igrača u pobedničkoj utakmici, kako bi zaradila što više novca jer želi prodati kuću.

Pobednik u igri „Napiši pismo“ biće izabran samo ako se dostigne iznos od 1,7 miliona USD. Ako se to dogodi, svi učesnici će dobiti novac nazad.

Preporučujemo i ovo:

Pismo treba da ima najviše 350 znakova i može se poslati na mejl ili poštom sa uplatom od 25 USD. Takmičenje je sada otvoreno do 5. aprila, ali je moguće da će Vagner produžiti rok, u zavisnosti od interesa.

500 pisama će ući u finale, a onda će nezavisne sudije izabrati pobednika. Učesnici moraju biti stariji od 18 godina, a samo jedna osoba može da se takmiči iz jednog domaćinstva. Članovi njene porodice i prijatelji ne smeju biti prijavljeni.