NESTALA TINEJDŽERKA Aneta Milić (15) javila mami da će prespavati kod drugarice! Gubi joj se svaki trag (FOTO)

Petnaestogodišnja Aneta Milić nestala je u sredu u Beču, nakon što je mami poslala poruku da će te noći prespavati kod drugarice.

Policija Austrija
Policija Austrija, Foto: Printscreen

Devojčica kod koje je Aneta trebalo da prespava o tome nije znala ništa, a devojčica je poslednji put viđena na železničkoj stanici Majdling u Beču.

Tog 19. februara, sve je bilo uobičajeno u kući porodice Milić - devojčica je, kao što to čini svaki dan, otišla u školu koja se nalazi u Badenu kraj Beča, a u 13.30 je mami poslala SMS poruku u kojoj je obaveštava da neće spavati kod kuće, već da ide u posetu drugarici.

To je ujedno bio i poslednji put kada je njen mobilni telefon bio dostupan. Roditelji su, shvativši da se duže vreme ne vraća kući, najpre pozvali drugaricu kod koje je trebalo da spava, međutim ona je negirala da zna bilo šta o tome, rekavši da se nisu videle, preneo je austrijski "OE24".

Prema informacijama do kojih je policija došla, devojčica je poslednji put viđena na železničkoj stanici Majden sa prijateljima oko 16 časova. Ni oni nisu znali da kažu gde je ona sada.

Njen očuh rekao je kratko tamošnjim medijima da porodici ovo veoma teško pada, ali drugi detalji nisu objavljivani. Takođe, nije potvrđeno da je devojčica srpskog poreka.

Kako je navedeno, Aneta ima upadljivo dugu, crnu kosu, visoka je 160 centimetara, a u trenutku nestanka na sebi je imala farmerke, crnu jaknu i crno-bele patike.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi