Doanld Tramp i Majk Pens
Tanjug
Doanld Tramp i Majk Pens

Tanjug

Doanld Tramp i Majk Pens, Foto: Tanjug

Jedan zvaničnik je Foks njuzu rekao da se okupio tim koji je predstavio "Operaciju MAGA", podeljeni su zadaci koji će sve uključiti u tu novu inicijativu predviđenu za poslednjih 30 dana kampanje.

Planirano je da šef Trampove kampanje Bil Stepijen bude domaćin još dva konferencijska poziva - jednog sa celokupnim osobljem kampanje, a drugog sa liderima lokalnih vlasti iz cele zemlje.

Ko će pobediti na izborima u SAD?

 

Zvaničnik je rekao Foks njuzu da se očekuje da će potpredsednik učestvovati u jednom od tih video sastanaka.

"Operacija MAGA će pokrenuti čitav MAGA svemir kako bi kampanju predsednika Trampa održala u punoj brzini dok se naš vrhovni komandant ne vrati na poziciju", rekao je Stepijen.

Melanija i Donald Tramp

Printskrin

Melanija i Donald Tramp, Foto: Printskrin

"Potpredsednik Pens, porodica predsednika Trampa, naši koalicioni partneri i naše pristalice će u punoj snazi na terenu pokazati kakav entuzijazam stoji iza predsedničke kampanje i pokazati da radimo naporno kao što smo uvek radili," naglasio je Stepijen.

"Operacija MAGA krenuće s virtuelnim događajima koji uključuju ključne Trampove "zamenike", a jedan od događaja biće debata između Pensa i Bajdenovog kandidata za funkciju senatora Kamale Haris, koja će biti održana u sredu, 7. oktobra, u Solt Lejk Sitiju u Juti.