UBICE BEZ MILOSTI Američki zločini kojih bi se i NAJGORI nacisti postideli! Pogledajte šta su ZVERI radile jadnim ljudima (VIDEO)

U pitanju je Vijetnam, selo Mi Lai, 16. marta 1968. regularni američki vojnici su upali u to selo, okupili između 400 i 500 civila, pre svega žene i decu i streljali ih. Međutim, pre nego što su ih ubili, deo žena su silovali i unakazili ih. Konkretno na ovoj slici se vidi i žena koja se zakopčava nakon zlostavljanja.

Zločini Amerikanaca u Vijetnamu
Zločini Amerikanaca u Vijetnamu, Foto: Printscreen/Youtube

Sliku je napravio fotograf Robert L. Haeberle, odmah nakon što je slikao, okrenuo se, čuo pucnje i svi sa slike su već bili mrtvi. Za ovo zverstvo kakvog bi se i najgori nacisti postideli odgovarala je samo jedna osoba, oficir William Calley, prvobitno je osuđen na doživotnu za ubistvo 22 civila (od preko 400 ubijenih), međutim ,,odslužio je“ samo tri i po godine kućnog pritvora, nakon čega je oslobođen.

Dakle do dan danas niko nije odgovarao za silovanja, zlostavljanja i ubistva nekoliko stotina civila u ovom od strane samih Amerikanaca potvrđenom slučaju, ali zato Srbija i Crna Gora su bile bombardovane bez dozvole UN, naneta im je šteta od 140 današnjih milijardi evra i ubijeno je preko 2.500 njihovih građana, i to zbog izmišljenog slučaja Račak. Ko će da odgovara zbog toga?

Setite se ove slike i sela Mi Lai (My Lai) kada Kajl Skot ili neki građanski političar opet spomene kako su srpski nacionalisti krivi za sve. Takođe molimo vas da podelite ovo da što više ljudi sazna za ovaj slučaj.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi