RAZOTKRIVENA PODMUKLA TAKTIKA PENTAGONA! Na hiljade američkih vojnih kamiona ušlo u zemlju sa vrlo jasnim ciljem!

Nastavljaju po starom, kao da ih niko ne posmatra.

Američka vojska
Američka vojska, Foto: Shutterstock

Kamioni u pratnji američkih vojnih vozila ušli su sa prelaza između Iraka i Sirije i stigli do "ilegalnih" američkih baza na severoistoku provincije Hasaka, navodi novinska agencija "Sinhua", koja je citirala izveštaj državnih medija.

Hiljade kamiona američke vojne opreme ušlo je u Siriju kroz ilegalne prelaze na sirijsko-iračkoj granici tokom proteklih meseci, dodaje se u izveštaju.

U međuvremenu, Sirijska opservatorija za ljudska prava takođe je u četvrtak izvestila o razvoju situacije. Rečeno je da se radi o drugoj velikoj pošiljci koja je u avgustu ušla u ratom razorenu zemlju.

5. avgusta SAD su iz svojih baza u Iraku dovezle 30 kamiona logističke i vojne opreme u Hasaku, prenosi SOHR.

Povezane vesti

 • Korisnik: Politika sile
  15/08/2020 - 17:44
  Šta če u Siriji kada ih zvanična vlast nije zvala ? Mora da su se sami pozvali. .
 • Korisnik: vladimir
  14/08/2020 - 15:50
  Kako su to prefigani ti Američki krvoločni teroristi. Opljačkali su Sirijsko zlato, sada imaju dva cilja : Sirijsku naftu i pomoć muslimanskim teroristima koji kao lovački psi napadaju čoporativno uz pomoć američke logistike. Sram ih bilo. To pitanje Sirija treba da postavi u SB UN. Okupatorima nije tamo mesto. Pogotovo što pljačkaju prirodne resurse ove napaćene zemlje krivicom istih koji su sa namerom izazvali građanski rat.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi