Američka vojska
Shutterstock
Američka vojska

Shutterstock

Američka vojska, Foto: Shutterstock

Kamioni u pratnji američkih vojnih vozila ušli su sa prelaza između Iraka i Sirije i stigli do "ilegalnih" američkih baza na severoistoku provincije Hasaka, navodi novinska agencija "Sinhua", koja je citirala izveštaj državnih medija.

Pročitajte još:

Hiljade kamiona američke vojne opreme ušlo je u Siriju kroz ilegalne prelaze na sirijsko-iračkoj granici tokom proteklih meseci, dodaje se u izveštaju.

U međuvremenu, Sirijska opservatorija za ljudska prava takođe je u četvrtak izvestila o razvoju situacije. Rečeno je da se radi o drugoj velikoj pošiljci koja je u avgustu ušla u ratom razorenu zemlju.

Preporučujemo:

Komentari (2)

vladimir

14.08.2020 15:50

Kako su to prefigani ti Američki krvoločni teroristi. Opljačkali su Sirijsko zlato, sada imaju dva cilja : Sirijsku naftu i pomoć muslimanskim teroristima koji kao lovački psi napadaju čoporativno uz pomoć američke logistike. Sram ih bilo. To pitanje Sirija treba da postavi u SB UN. Okupatorima nije tamo mesto. Pogotovo što pljačkaju prirodne resurse ove napaćene zemlje krivicom istih koji su sa namerom izazvali građanski rat.

Politika sile

15.08.2020 17:44

Šta če u Siriji kada ih zvanična vlast nije zvala ? Mora da su se sami pozvali. .