REVOLUCIJA U NEZI KOSE Amazon širi delatnost, otvara frizerski salon za 5.000 ljudi u Londonu

Američki gigant u e-trgovini Amazon objavio je danas da planira da otvori svoj prvi frizerski salon u istočnom Londonu, čime nastavlja da istražuje nove pravce razvoja poslovanja i da promoviše neke artikle koje prodaje na svojoj platformi.

Amazon
Amazon, Foto: EPA

Frizerski salon Amazon, kako je navedeno, prostiraće se na dva sprata u jednoj zgradu u Spajtelfildsu, modernom kvartu u blizini londonskog Sitija koji je poznat po šoping centrima i restoranima, i biće otvoren sedam dana u nedelji, prenosi CNBC.

Prostor površine od 1.500 kvadratnih stopa, udaljen manje od pet minuta hoda od Amazonovog sedišta u Velikoj Britaniji, dovoljan je za oko 5.000 ljudi, a u pocetku će biti otvoren samo za zaposlene u Amazonu.

Ostali građani će moći da rezervišu termine tokom „narednih nedelja“ putem telefonskog poziva, slanjem imejla ili posetom salonu.

Otvaranje salona stiže u vreme kada veliki broj žitelja Velikoj Britaniji nailazi na poteškoće da zakaže termine kod frizera zbog prebukiranih termina, pošto saloni dugo nisu radili zbog korona mera zaključavanja.

Iz Amazona, koji tek treba da objavi cenovnik, naveli su da će salon koristiti i za isprobavaje brojnih novih tehnologija za negu kose.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi