SILOVATELJ DECE OSUĐEN NA BIČEVANJE Lekari su ga spasili od sigurne smrti, ali sledi nastavak surovog kažnjavanja

Osuđivani silovatelj dece bičevan je sve dok se nije srušio na pod u indonežanskom gradu Banda Aceh, gde vlada šerijatski zakon.

Bičevanje pučista

Čovek, koji je u lokalnim medijima, nazvan samo Roni, u četvrtak je u javnoj zgradi trebalo da bude udaren štapom 169 puta, ali je pao nakon 52.

Medicinski radnici koji su bili tu naveli su da on nije sposoban za nastavak, što znači da će sve da bude nastavljeno sledeći put jer mu je ostalo još 117 udaraca.

Da li za silovatelje treba uvesti hemijsku kastraciju?

Ukupan broj glasova: 110

  • Da: 95% (105)
  • Ne: 2% (2)
  • Ne znam: 3% (3)

Roni je već odslužio šest meseci kazne pre nego što je došlo do bičevanja, te je broj udaraca smanjen sa 175 na 169 po jedan za svaki mesec u zatvoru.

“Kada je udaren 52 puta, na leđima je imao modrice, da je nastavljeno mogao je da prokvari. Bolje je da odložimo dok se ne oporavi”, rekao je jedan od lekara.

Roni je bičevan uz još petoricu osuđenika, okrivljenih za kockanje, i kažnjeni su sa osam udaraca štapom, prenosi Telegraf.

Ovakvo šibanje se koristi za kažnjavanje u jednoj od najkonzervativnijih indonežanskih provincija i zasnovano je na šerijatskom zakonu.

Opijanje, preljuba ili homosekusalni odnosi mogu takođe da budu kažnjavani na ovaj način.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi