Kockar umro u kazinu
Foto: Printscreen/printskrin/Jutjub


Muškarac je doživeo srčani udar u kazinu u Singapuru nakon što je osvojio džekpot od 3,2 miliona funti. Nepoznati muškarac, prikazan na video snimku koji kruži društvenim mrežama, iznenada je pao na pod kazina Marina Bej Sends nakon što je skočio i udario pesnicom u vis proslavljajući svoju pobedu. Okupljena gomila užasnutih posmatrača je pritekla u pomoć čoveku, koji je ležao na podu okružen onim što su izgledali kao čipovi za igru. Jedna žena je vrisnula dok su medicinski radnici pokušavali da reanimiraju muškarca na licu mesta. Prema izveštajima sa sajta "casino.org", muškarac je bio u bolnici i oporavljao se od incidenta, čime su demantovani početni izveštaji da je preminuo na licu mesta.


Muškarac koji je doživeo srčani udar nakon osvajanja džekpota, snimljen je blizu stola za bakaru u ikoničnom kazinu u srcu Centralnog poslovnog distrikta u Singapuru. Nije bilo jasno iz izveštaja na kojoj igri je osvojio ogroman džekpot. Posmatrači su snimali svojim telefonima dok su drugi pritekli u pomoć žrtvi. Jedna žena, koja je bila u njegovom društvu, bila je vidno uznemirena zbog uznemirujuće scene ispred nje.


Sličan scenario dogodio se u aprilu u Sjedinjenim Državama. Kockar je doživeo sličnu nesreću u Las Vegasu nakon što je doživeo srčani udar za stolom za blekdžek. David A. Jagolinzer, advokat iz Majamija, boravio je u poznatom hotelu u Nevadi 6. aprila kada je počeo da se grči pre nego što se "srušio i ostao nagnut preko stola za blekdžek sa glavom prema dole". Jagolinzer je preminuo šest meseci kasnije, u 48. godini. On je navodno ostavljen nagnut preko stola "više od 20 minuta" dok je diler za blekdžek nastavio da deli karte.

(Dekli mejl)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading