Požar kod Moskve
Foto: Printscreen/X/@_FreyaFae


U gradu Frjazino kod Moskve, gori preduzeće radioelektronske odbrambene industrije, javljaju ruski mediji. Gusti crni dim se diže iz glavne zgrade Istraživačkog instituta Platan, a postoji mogućnost da su ljudi blokirani unutar zgrade. Za sada nema informacija o uzrocima požara i eventualnim žrtvama.

 

 


Pripadnici vatrogasne službe hitno su reagovali na poziv za pomoć i uputili se ka mestu događaja kako bi sanirali požar i spasili eventualno blokirane osobe. Situacija je i dalje neizvesna, a nadležne službe su angažovane na rešavanju ovog hitnog slučaja.


Istraživački institut Platan je jedna od ključnih institucija u oblasti radioelektronske odbrane u Rusiji. Njihov rad se fokusira na razvoj i istraživanje visokotehnoloških sistema za odbranu, a požar u njihovim prostorijama predstavlja ozbiljan incident koji zahteva hitnu reakciju i pažnju nadležnih organa.

 

 

 

 

 


Trenutno nema informacija o uzrocima požara, ali nadležne službe vrše istragu kako bi utvrdile šta je dovelo do izbijanja vatre i kako bi se preduzele odgovarajuće mere kako bi se sprečile eventualne posledice.


Ruske vlasti su u potpunosti posvećene rešavanju ove situacije i pružanju pomoći svima koji su ugroženi. Hitne službe su na terenu i prate razvoj događaja kako bi efikasno reagovale i minimizovale eventualne štete.

 

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading