Sudar
Foto: Printscreen/Foto: Foto: Youtube/printscreen


Uznemirujući snimak prikazuje Barancana Nurcina, 22-godišnjeg vozača koji se kreće pogrešnom stranom auto-puta M25, izbegavajući policiju i na kraju prouzrokujući smrt dvoje ljudi. Ova nezapamćena potera završila se tragično, ostavljajući za sobom razorene porodice i povređene.


Potera je počela nakon što su policajci primetili ukradeni Citroen Dispatch kombi na auto-putu M1, a Nurcin je odbio da se zaustavi kada su ga zaustavljali. Užasna tragedija dogodila se kada je Nurcin udario u drugo vozilo, usmrtivši putnicu Zo Hajvs i svog saputnika Fahada Deka, dok je njen suprug završio u indukovanoj komi.

Sudar

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

 


Nakon suđenja, Nurcin je osuđen na 18 godina zatvora zbog smrti izazvane opasnom vožnjom. Ovo je najduža kazna koja je izrečena za ovakvo delo. On je takođe vozio bez dozvole nakon što mu je ista oduzeta 2021. godine zbog vožnje pod dejstvom droge.


Ova tragična nesreća ostavila je petoro ljudi povređenih, dok su dve dodatne osobe poginule u nesreći. Nurcin je pobegao sa mesta nesreće, ostavljajući svog saputnika da umre u vozilu. Nakon hapšenja u bolnici, otkriveno je da je Nurcin već bio lišen vozačke dozvole zbog vožnje pod dejstvom droge.

(The Sun)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading