streljanje
Foto: Printscreen/Twitter/printskrin

Lokalni televizijski kanal Verdes Mares emitovao je snimak na kome se vidi kako egzekutori vode devetoro mladih do trga Klovis Bevilakva u gradu Vikoza do Seara sa rukama na glavama i postrojenim jedan pored drugog.

 

 

Dve osobe su preživele rafale i prebačene su u opštinsku bolnicu Vikoza.

 

 

Žrtve su bile gosti obližnjeg bara kad su napadači došli sa nekoliko vozila u četvrtak oko 3 sata ujutru. Motiv masakra za sada nije jasan dok Verdes Mares navodi da je jedan od ubijenih nosio nanogvicu.

Žrtve su imale između 16 i 29 godina.

Vikoza do Seara je grad od oko 60.000 ljudi koji se nalazi 350 kilometara od prestonice Fortaleze. Seara je jedna od najsiromašnijih i najnasilnijih država u Brazilu sa stopom ubistava od 35 na 100.000 stanovnika.

Bonus video:

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading