Tragedija kod Odese
Foto: Printscreen/x/@Pluton45873221


Još jedna tragedija potresa obalu Crnog mora kod Odese, gde je veliki talas odneo još jednu devojku. Na snimku koji je zabeležen može se videti devojka koja se bori dok je mol zapljuskuju ogromni talasi, a zatim je jedan od njih odvlači u vodu. 

 

 


Ova nesreća se dogodila nakon što je mlada policajka Aleksandra Oleščuk (20) nestala početkom juna u Crnom moru. U tom slučaju, veliki talas je odvukao Aleksandru u more dok se zaustavila na obali da se fotografiše, a užasna scena je zabeležena kamerom. Ova uzastopna tragedija bacila je senku straha na lokalno stanovništvo i izazvala zabrinutost u zajednici.


Spasioci Državne službe za vanredne situacije još jednom su pozvali građane da se pridržavaju bezbednosnih pravila u blizini mora. Upozorili su javnost da jedan pogrešan korak može imati fatalne posledice, naglašavajući ozbiljnost situacije i potrebu za poštovanjem morskih opasnosti.


Prema navodima portala Strana, potraga za telom nestale devojke i dalje traje, a zajednica je ujedinjena u naporima da pruži podršku i pronađe nestalu osobu. Nadležne službe nastavljaju sa intenzivnom potragom, dok se stanovništvo priseća ovih tragičnih događaja s tugom i zabrinutošću.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading