Melanija i Donald Tramp
Foto: Printscreen/Društvene mreže


Volkof je objavila snimak iz emisije "The Apprentice" na kome se vidi Melanija kako nosi svog sina Barona kao bebu ispred raskošne kuće. Prilazi Trampu govoreći "tata dolazi kući", dok Tramp dolazi u kabrioletu i kaže "zdravo draga".

 

 


Snimak je izazvao reakcije na društvenim mrežama, sa korisnicima koji su tvrdili da je reč o "retkom snimku" Melanije kao majke.Stefani tvrdi da je odnos bivšeg bračnog para zapravo bio poslovni dogovor.

Volkof je naglasila da je ono što je lansiralo Donalda Trampa, "biznismena" i njegovu "supermodel" suprugu u Belu kuću bila iluzija stvorena od strane producenta Marka Barneta i šefa NBC-a Džefa Zakera. Takođe se pozvala na novu knjigu Ramin Setoodeh-a "Apprentice in Wonderland" u kojoj Setoodeh priznaje da Tramp ne bi postao predsednik bez televizijske emisije.

Dok Tramp započinje drugi mandat u Beloj kući i bori se protiv krivičnih optužbi u više slučajeva, Melanija je uglavnom vanočiju javnosti. Nije bila uz bivšeg predsednika tokom njegovog krivičnog suđenja prošlog meseca u Njujorku, koje je uključivalo detaljna svedočenja o navodnoj prevari bivšeg predsednika sa porno zvezdom. Par je viđen zajedno na mega-fandrrejzeru u aprilu, kao i na Baronovoj maturi prošlog meseca u Zapadnom Palm Biču, ali Melanija nije dala javni komentar o njegovoj osudi niti kampanje sa njim.

Dok su neki članovi porodice Tramp objavili čestitke za Dan očeva, Melanija je ostala nema na društvenim mrežama, iako je delila post povodom Dana majki prošlog meseca. Stefani Volkof se pojavila na CNN-u nakon što je Tramp osuđen da podeli svoje mišljenje o tome šta se zapravo dešavalo iza zatvorenih vrata između Trampovih. Tvrdi da je Melanija verovatno bila direktna i govorila Trampu tačno kako se oseća.

"Donald je konačno uhvaćen, a tokom svega je Melanija tačno znala za koga se udala. Znala je da je ovo bila transakciona veza", izjavila je Vinston Volkof. Dodala je da će se Melanija pojaviti kada je potrebno da bude distrakcija za Trampa.

 

 

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading