Vels
Foto: Alo/Prinscreen/društvene mreže

Stefani Vilijams, iz Bišopstona u Svonsiju, uživala je u porodičnom odmoru kada se ozbiljno razbolela samo nekoliko sati pre njihovog povratka u Vels. Mama (42) ostaje teško bolesna u španskoj bolnici skoro nedelju dana nakon kolapsa, a njena porodica je pored kreveta.

Stefani, njeno četvoro dece i njen partner spremali da krenu na aerodrom sa odmora na Kosta Blanki u Alikanteu. Ali oko 1 sat ujutru, Stefani je iznenada pozlilo u hotelskoj sobi.

Ćerka Ejmi se obratila rođacima kod kuće da organizuju transfer od 3.000 funti kako bi njena mama mogla da počne da se leči u obližnjoj španskoj bolnici. Aimee je rekla za ValesOnline: „Dok je u Alikanteu podržavaju moji prijatelji, ujaci i njen partner, samo želim da pokušam da uradim nešto da izdržim svoju porodicu dok sam ponovo u Velsu.

„Moja mama ima samo 42 godine i meni i mojoj braći i sestri je potrebna da se probudimo i borimo da ozdravimo kako bi mogla da dođe kući kod nas. Moja mama je najnesebičnija osoba na celom svetu i uvek je stavljala druge ispred sebe i sada tražim pomoć za nju kada joj je najpotrebnija.

"Ona je i sama radila kao medicinska sestra, babica, a zatim i babica za ožalošćenje koja podržava porodice. Želim da prikupim što više novca da bih ublažio finansijski pritisak na moju porodicu."

Uprkos tome što je putno osiguranje na kraju pokrilo Stefanini medicinske troškove, njena porodica je morala da plati hiljade funti za njene testove i hitnu operaciju mozga u ponedeljak 10. juna. Stefanin otac i braća pridružili su se njenom partneru, držeći bdenje pored kreveta u Alikanteu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading