UČENIK OSNOVNE ŠKOLE PRETI DA ĆE DOĆI NAORUŽAN I DA IMA SPISAK: Najavio napad na školu u ponedeljak!
Alo


Učenik osnovne škole u Lici izazvao je zabrinutost među roditeljima i školskim osobljem nakon što je najavio dolazak u školu sa vatrenim oružjem i spiskom. Razlog za ovu pretnju, kako navodi izvor, bio je nezadovoljstvo ocenom koju je dobio. Ova situacija izazvala je opravdan strah među roditeljima, a neka deca već izražavaju otpor prema odlasku u školu zbog straha za svoju bezbednost.


Jedna od majki učenika izrazila je svoju zabrinutost ovom situacijom, ističući da je njenom detetu već teško da ide u školu, a sada je dodatno uznemireno i uplašeno. 

 - Ne bismo vas zvali da nismo zabrinuti. Moje dete ne želi da ide u školu. Već je u strahu, a sad je u još većem strahu da će ga neko ubiti - rekla je majka jednog učenika.


Iz škole su istakli da su odmah reagovali na ovaj slučaj, obaveštavajući nadležne i stručne službe, kao i policiju.

Direktorka škole naglasila je da je obavljen razgovor sa učenikom koji je izrekao pretnju, kao i sa njegovim roditeljem.

 - Razredni je pisanim putem obavestio i ostale roditelje da se preduzimaju sve potrebne radnje, da nema razloga za zabrinutost te da će škola i nadalje osigurati sigurnost učenika. O svim potrebnim informacijama roditelji učenika naše škole biće pravovremeno obavešteni - poručila je direktorka.

Takođe, roditelji učenika su obavešteni putem pisane obaveštenja o preduzetim merama i o tome da nema razloga za zabrinutost.

(Index)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading