London
Foto: Alo/Printscreen

Napisao je:

- Ne znam odakle da počnem. Ali ovo je sigurno nelegalno i mora biti istraženo i procesuirano. 'Kakav monstrum udara tele? Dva puta?

Video snimak prikazuje kako policijski automobil udara u životinju, koja je sinoć šetala ulicom nakon što je pobegla iz svog ograđenog prostora. Nakon što je oborena na zemlju, krava se jedva podigla na noge kada je isti automobil ponovo krenuo napred i udario je. Korisnici interneta brzo su osudili očiglednu 'brutalnost' policije i kritikovali ih jer nisu postupila humanije. Jedan od njih je rekao:

- Ozbiljno, ovo je moglo biti rešeno bezbedno. Nema potrebe za takvom brutalnošću. Kakva šala.

- Ovo je sramotno, ne mogu da verujem šta sam upravo video - bio je drugi komentar.

 

 

Krava je slobodno trčala oko 20:55 u petak uveče u Stains-upon-Temzu, izazivajući ometanje saobraćaja u lokalnom području. Policija je rekla da su dobili nekoliko prijava o tome da trči prema ljudima i da oštećuje automobile. Iz policije su izjavili da su policajci satima bezuspešno pokušavali da bezbedno uhvate kravu, nakon čega je doneta odluka da se koristi policijski automobil kako bi se sprečilo njeno bekstvo. Policija je rekla da će se povodom ovog incidenta obratiti Nezavisnom uredu za ponašanje policije (IOPC). Dodali su da je krava odvedena kod veterinara i da prima kontinuirani tretman nakon što je zadobila 'veliku posekotinu' na nozi.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading