šuma
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Istražitelji su uhapsili osumnjičenog za ubistvo mlade plivačice Martje B. (21) iz Nibila u Nemačkoj, čije je telo pronađeno u šumi.

U pitanju je 35-godišnji muškarac iz Nibila, koji je identifikovan uz pomoć DNK. On je u četvrtak popodne uhapšen zbog ubistva.

Kako piše Bild, osumnjičeni je živeo nedaleko od žrtve. Prema nalazima istražitelja, između osumnjičenog i žrtve nije bilo ranije veze.

Martje B., koja je radila kao baštovanka i bila iskusna plivačica, nestala je prošlog petka između 8 i 12 sati, kada je otišla da vežba u susednom Maršenparku, samo 50 metara od njenog stana u Nibilu, prenosi Telegraf.

Međutim, Martja se nije pojavila na sastanku sa majkom, zbog čega se žena zabrinula i pozvala policiju. Prema njenim prijateljima, Martja je bila odgovorna mlada žena koja je uvek održala svoju reč i nikada nije kasnila.

Usledila je dramatična potraga, a njeno telo je pronađeno u subotu u toku noći.

Na mestu gde je telo pronađeno, u šumi gde se već dogodilo najmanje jedno silovanje i jedno ubistvo, dokazi su ukazivali na brutalno ubistvo, prema istražiteljima. Ono što je posebno jezivo je to što je, kada je policija pronašla mrtvu Martje B., ona bila delimično gola i nije imala pantalone.

Dokazi su upućivali na seksualni zločin. Sumnja se da ju je ubio kako bi prikrio silovanje.

Prema istražiteljima, osumnjičeni, koji je sada u pritvoru, pokušao je da sahrani mrtvu ženu nakon zločina, ali nije uspeo.

Istraga se nastavlja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading