Stric koji je ubio maloletnu devojčicu u Grčkoj
Foto: Alo/Društvene mreže

"Stajao sam u pekari i video sam svoju nećaku. Ne znam kako mi je palo da je pozovem da prošeta. Dogovorili smo se da će to biti u 8 uveče", rekao je stric na saslušanju.

U nastavku je priznao da je imao nameru da siluje rođaku.

"Čekao sam je i došla je svojom voljom. Uzeli smo osveženje u mini marketu. Kada smo stigli na odredište, uzeo sam je za ruku i predložio da nastavimo 'dalje'. Ona je rekla da neće i da će reći roditeljima", dodao je.

Prema rečima strica, kako je preneo grčki portal, on je planirao da devojčicu siluje u automobilu ali nije očekivao da će mu ona zapretiti da će "sve reći roditeljima".

nestalo dete

Foto: AMBER ALERT HELLAS

 

 

Izbo je u srce i slezinu

Nakon ovakve preteće reakcije devojčice, stric je izbo šrafcigerom navodno u srce i slezinu.

"Počeo sam da joj zabadam šrafciger u vrat i leđa. Uhvatio sam je za kosu i oduvkao u polje. Tamo sam čuo samo 'ah' i onda ništa. Bacio sam je u trsku i otišao u majčinu kuću", rekao je on.

Podsetimo, mala Vasilika nestala je u nedelju uveče, a porodica je oko 3 sata ujutru policiji prijavila nestanak. Nažalost, devojčica je u ponedeljak pronađena mrtva u njivi.

Ranije hapšen zbog silovanja

Osumnjičeni za ubistvo Vasilike je 2017. uhapšen jer je silovao 14-godišnje dete. Prema navodima medija, u pitanju je rođak Vasilikinog oca.

On je 2020. osuđen na Zakintosu, ali je pušten na uslovnu slobodu do presude apelacionog suda. Bio je u obavezi da se redovno javlja u policijsku stanicu. Da li je poštovao naređenje suda u ovom trenutku nije poznato.

Alo.rs/ Telegraf

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading