Ešli Parmeli
Foto: Alo/Printskrin/Facebook

Ešli Parmeli (36), rekla je tada da je upucala i svoju ćerku Skarlet (9).

Nakon što je upucala ćerku, Parmeli se vozila na sever države s svoje dvoje dece u autu, samo da bi shvatila da je njen prethodni pokušaj da okonča Isakov život bio neuspešan.

Istražitelji kažu da je zatim udavila svog sina u Timber Krik Rizortu, koji se nalazi na periferiji Sent Luisa, 25 kilometara od policijske stanice u koju se na kraju odvezla.

Obzirom na ove otežavajuće faktore, Tužilaštvo okruga Džeferson saopštilo je u sredu da je optužba za ubistvo njenog sina kvalifikovana kao ubistvo prvog stepena.

Ranije u sredu, tužilac okruga Sent Frensoa takođe je optužio Parmeli za prvostepeno ubistvo zbog smrti njene ćerke.

Nove zabrinutosti oko Parmelinog mentalnog zdravlja takođe su se pojavile prošle sedmice, budući da je otkriveno da je u satima koji su prethodili njenom dvostrukom ubistvu vlastite dece, promenila sliku profila na Fejsbuku u crnu pozadinu. List iz Sent Luisa takođe je objavio da je pre četiri godine, pre nego što joj se sin rodio, Parmeli pisala o 'borbi s depresijom'.

'Izolovala sam se. Veoma sam plašljiva i neprijateljski raspoložena, a u stvarnosti mi treba prijatelj više od svega - napisala je Parmeli na Fejsbuku.

U sredu uveče je održana molitva za oba deteta. Sve utakmice na lokalnim terenima Male lige su otkazane osim softbol utakmice u kojoj je Skarletin tim igrao. Na početku utakmice njeni saigrači su pustili balone u njenu čast, saopštio je Fox 8.

Skarlet je sledeće godine trebalo da krene u četvrti razred osnovne škole Festus.

'Skarletini učitelji kažu da je ona bila živahna, energična i pouzdana učenica. Kažu da je bila brižna i saosećajna, željna da ugodi svima, sa dobrim smislom za humor - navodi se u saopštenju škole.

'Mogla je da se sprijatelji sa bilo kim i jako se radovala prelasku u 4. razred kada se nastava nastavi u avgustu.'

Parmeli je zadržana u zatvoru okruga Džeferson bez jemstva.

Sada kada je suočena s 2 prvostepene optužbe za ubistvo, Parmeli bi mogla da bude osuđena na smrt ili doživotni zatvor uz mogućnost uslovnog otpusta.

Dejli mejl

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading