tetovaža mrtve žene
Foto: Printscreen/Police Photo


U nemačkom gradu Pajne u Saksoniji, nedelju popodne, pronađeno je telo mlade žene u kontejneru za polovnu odeću. Policija veruje da je nesrećna žena pokušavala da se popne u kontejner kada ju je poklopac pritisnuo, što je dovelo do fatalnog ishoda. Identitet žene još uvek nije utvrđen, ali je utvrđeno da je imala svež ožiljak od carskog reza, a policija sprovodi intenzivnu potragu za njenim detetom.

 

 


Procenjena starost preminule žene je između 25 i 30 godina, a prema prvim informacijama, verovatno je poreklom iz južne Evrope. Kako je navedeno u komentarima na Fejsbuku ispod objave o potrazi za detetom, korisnici spekulišu da bi žena mogla biti Mađarica. Još uvek se ne zna identitet preminule, ali policija je objavila fotografiju na kojoj se vidi tetovaža "SANII" na desnoj podlaktici mrtve žene, kao i još jednu tetovažu na desnoj nadlaktici na kojoj je pisalo "KIRA".


Policija apeluje na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ženi ili detetu da odmah kontaktiraju nadležne organe. Takođe, istražitelji ističu da se ne može isključiti mogućnost da je dete samo u stanu i u opasnoj situaciji, te mole sve koji imaju ikakve informacije da se jave i pomognu u rešavanju ovog slučaja.

 

 

(Mondo)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading