Dezorijentisan Bajden
Foto: Printscreen/printskrin


Američki predsednik Džozef Bajden ponovo je postao predmet žestokih rasprava na društvenim mrežama nakon njegovog nastupa tokom obeležavanja 80. godišnjice iskrcavanja saveznika u Normandiji. Na snimcima koji su se pojavili može se videti Bajdenov "dezorijentisani" nastup, što je izazvalo brojne komentare i spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju.

 

 


Snimci na kojima Bajden deluje kao da nije siguran gde se nalazi i šta treba da radi izazvali su brojne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi korisnici su izrazili zabrinutost i postavili pitanje da li je predsednik u potpunosti sposoban da obavlja svoje dužnosti. Ovo nije prvi put da su se pojavile sumnje u Bajdenovo zdravstveno stanje, a njegovi nastupi i izjave često su predmet analize i tumačenja javnosti.


Iako su brojni komentatori na društvenim mrežama izrazili zabrinutost zbog Bajdenovog ponašanja, iz njegovog tima stižu uveravanja da je predsednik u potpunosti sposoban da obavlja svoje dužnosti. Takođe, ističe se da su napadi na Bajdena deo političke kampanje i da se radi o pokušaju diskreditacije i destabilizacije njegovog položaja.

 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading