Baba ubila dete mercedesom
Foto: Printscreen/Printskrin

Mala Sofija Arčeti (1,5) umrla je u bolnici u Breši od zadobijenih povreda nakon što ju je na parkingu ispred vrtića udarila baba "mercedesovim" džipom.

Do tragedije je došlo oko 16 sati na parkingu "Male Engleske", privatnog školskog kompleksa u prestonici Lombardije, u kojem se nalaze vrtić, osnovna i srednja škola.

Mala Sofija je parkingom hodala sa bakom, koja je došla po nju u vrtić, kada je ih je udarila baba (75) za volanom "mercedesa". Prema pisanju medija, ona je takođe došla po svog unuka koji je prvi razred, a u trenutku nesreće htela je da se preparkira na drugo mesto.

Krenula je u rikverc i navodno nije videla baku sa Sofijom koje su išle iza vozila. Sumnja se da ju je ili zaslepelo sunce ili da je došlo do greške prilikom vožnje.

Sofija i njena baka završile su na zemlji, a devojčica je doživela srčani zastoj i izgubila puno krvi. Doktor koji je bio na licu mesta pokušao je da pomogne devojčici i uz pomoć Hitne uspeo da je stabilizuje, ali je nažalost Sofija preminula po dolasku u bolnicu.

Prema pisanju medija, dve nadzorne kamere snimile su trenutak nesreće i istražitelji ih pregledaju.

Ispred vrtića u koji je Sofija išla nalazi se potresan prizor - učenici i građani ostavljaju cveće i plišane igračke.

Žena koja je bila za volanom "mercedesa" je ispitana, a pokrenuta je istraga za ubistvo iz vozila.

Sofija će biti sahranjena u četvrtak, a škola je odlučila da na taj dan prekine nastavu i zatvori vrata ustanove.

(Telegraf)

@alo_portal OVAKO SADA IZGLEDA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE Pognuo je glavu, danas će reći gde je telo? #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #alo #dankailic #danka ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading