Silovanje
Foto: Alo/Profimedia

Tužilaštvo u Italiji pokrenulo je postupak protiv Lucija Jorile (64) i terete ga da je naručio ubistvo Đuzepea Mataraca (45), koji je silovao njegovu ćerku (15), a koja je potom izvršila samoubistvo.

Devojčica se ubila u januaru 2008. godine, nekih šest meseci nakon što ju je Đuzepe silovao. On je naknadno osuđen na 11 godina zbog tog i silovanja još jedne maloletne devojčice. Međutim, posle nešto više od 9 godina pušten je iz zatvora, a njega su ispred kuće likvidirali Đuzepe Masaro (59) i Generoso Nasta (34), kojima je, kako se sumnja Lucio platio oko 20.000 evra da počine ubistvo.

Đuzepe Mataraco likvidiran je ispred svoje kuće u julu 2018. godine, mesec dana nakon što je izašao iz zatvora u kojem je proveo devet od dosuđenih 11 godina. Đuzepeu su prišli Masaro i Nasta, pretvarajući se da hoće da ga pitaju za pravac, i tada su ispalili u njega više hitaca.

Masaro i Nasta su 2021. godine osuđeni na doživotnu kaznu zatvora, a tužilaštvo je sada pokrenulo postupak protiv Lucija, kojeg terete da je naručio likvidaciju Mataraca.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading