OTAC UBICE DEVOJČICE TRAŽI SMRTNU KAZNU ZA SVOG SINA! Leš pronađen na kraju sela u žbunju - na telu deteta pronađeni strašni TRAGOVI NASILJA!
Foto: Printscreen/Youtube/LOVCI NA UBICE

Mala Marija (8) silovana je i ubijena u Botošanima, u Rumuniji, a osumnjičeni muškarac je na sudu priznao svoje nedela. Kao opravdanje za gnusni zločin je naveo da je bio "jako pijan" a njegov otac je za njega tražio najstrožu kaznu.

Iako je muškarac prilikom ispitivanja odmah rekao da se kaje za učinjeno nedelo, njegov otac je oštro osudio zločin i za sina tražio smrtnu kaznu.

- Osumnjičeni muškarac je uhvaćen posle 16 sati policijske potrage, a istražiteljima je poznat po nasilnoj prošlosti i agresivnom ponašanju. Dete je silovano, a zatim ubijeno. Ubijena je davljenjem, na sebi ima mnogo tragova nasilja - rekao je Valerij ČIhaja, prvi tužilac iz Botošana.

- Živimo udaljeni 30 metara, ko je mislio, nikada...ne mogu da verujem da je nešto ovako uradio. Ne mogu da verujem da je moj dečak uradio tako nešto. On nije osoba koja se može vratiti među ljude - rekao je otac osumnjičenog muškarca.

I komšiluk je šokiran događajima i kaže da je ovo prvi put da je muškarac nasilan.

Podsetimo, devojčica je u petak oko 20 časova otišla do kuće osumnjičenog na molbu majke, kako bi uzela šerpu. Osumnjičeni živi u kući koja se nalazi u dvorištu do njihovog. Kako se dete nije vratilo posle desetak minuta, majka je poslala mlađu ćerku da vidi zašto se Marija zadržala. Međutim, devojčica se vratila kući i rekla da nije našla ni muškarca ni sestru, te je porodica odmah krenula u poteru za devojčicom.

Kada ni posle sat vremena nisu uspeli da je nađu, alarmirali su policiju. Na lice mesta je stiglo oko 100 pripadnika policije, volontera, spasilačkih timova, koji su češljali teren do duboko u noć. Nažalost, telo male Marije pronađeno je polunago i krvavo u šipražju kraj šume u ataru sela.

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading