SAD
Foto: Alo/Printscreen/tik tok

Jedna žena je tvrdila da je pronašla muškarca koji se krio u njenoj spavaćoj sobi nakon što je tajno živeo tamo četiri meseca. Žena, poznata kao K na TikToku, podelila je jezivu sagu u dva dela, koja zvuči kao nešto iz horor filma, objašnjavajući kako je pronašla stranca koji se krije ispod njenog kreveta.

Pokrećući video sa kratkom pozadinom, otkrila je da je svoju prvu kuću kupila sa 26 godina i da je tamo živela sa svoje dvoje dece. Radeći oko 80-90 sati nedeljno, mama je ispričala da je ponekad provodila nekoliko noći u kući svojih roditelja kada su joj pomagali oko čuvanja dece.

 

@thehodgepodgeplace I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma ♬ original sound - K♥️

 

Zbog toga bi K i deca obično bili van kuće skoro 11 ili 12 sati dnevno, ponekad i duže. Ali jednom prilikom, nakon što je provela noć kod roditelja, vratila se u svoju rezidenciju oko 9 ujutro i pronašla muškarca koji vreba ispod njenog kreveta.

Objašnjavajući da je odlučila da odspava, skinula se i skočila u krevet. Tada je počela da čuje neobične zvukove. „Čula sam buku i bila sam kao, 'To mora da je miš'“, priseća se ona pre nego što je istakla da ga je ponovo čula. „Naginjem se preko ivice kreveta. Vidim plave farmerke i crne čarape kako vire ispod mog kreveta“, ispričala je ona.

Neiznenađujuće užasnuta, K je vrisnula i izjurila iz svog doma, uskočila u auto i odmah pozvala policiju. Dok je bila na pozivu, tvrdi da je ugledala čoveka koji je izlazio sa ulaznih vrata njene kuće. „Vidim da momak koga sam unajmila da mi kosi travnjak izlazi na ulazna vrata“, kaže ona i dodaje da je čovek jednostavno obuo cipele i krenuo ulicom.

Nakon što je policija stigla i prošetala K kroz kuću, ona kaže da je primetila nekoliko detalja, uključujući korišćeno posuđe i nestale stvari. To, kaže ona, sugeriše da čovek tamo živi već duže vreme. „Priznao je da živi u mojoj kući četiri meseca. Provaljivao je kada me nije bilo, koristio se mojim tušem, igrao PlaiStation mog deteta, jeo moju hranu“, kaže ona.

 BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading