ODSEKLA DEČKU POLNI ORGAN I BACILA GA U SMEĆE Scena kao u najstrašnijim filmovima (FOTO)
Foto: Promo/Pixabay/Fleimax

Shenting Guo, 32, uhapšena je u utorak nakon što su policajci iz policijske uprave Grand Junction odgovorili na poziv u vezi sa muškarcem koji nije reagovao.

 Guo je „verovala da je njen dečko mrtav, ali nije mogla da navede razlog zašto“. Guo je dobila uputstva za reanimaciju preko telefona i bila je "histeričan", prema izjavi pod zakletvom.

Policajci su stigli u hotel Voodspring Suites da otkriju krevet prekriven krvlju. Ispod kreveta je pronađen muškarac koji nije reagovao.

Amerika

Mesa County Detention Center

 

 

Ekipe hitne pomoći su radile CPR kada su primetile da su genitalije muškarca izgledale kao da su „odsečene“ i da je pretrpeo „očiglednu traumu genitalija“.

"Odsečeni penis" pronađen je u kanti za smeće, takođe je navedeno u izjavi.

Guo ostaje u pritvoru okruga Mesa. Ona se tereti za ubistvo drugog stepena.

"Kroz istragu, osumnjičeni je identifikovan i uhapšen. Shenting Guo, 32-godišnja žena, zadržana je u pritvoru okruga Mesa i optužena za ubistvo drugog stepena", navodi se u vestima Policijske uprave Velike porote. izdanje.

"Kancelarija mrtvozornika okruga Mesa će biti odgovorna za otkrivanje identiteta preminulog nakon što se daju odgovarajuća obaveštenja.

Policija je takođe rekla: "Dana 14. maja 2024. godine, oko 20.50 časova, policajci Policijske uprave Grand Junction su odgovorili u Voodspring Suites, koji se nalazi u ulici Market 659, na poziv u vezi sa muškarcem koji nije reagovao. sumnja na ranu nožem, na licu mesta je konstatovan preminuo".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SAD

Komentari (0)

Loading