Rusija
Foto: AP/Sergei Savostyanov (POOL)

Ruski predsednik se sastao sa iranskim ambasadorom Kazemom Džalalijem kasno u nedelju, javili su državni mediji, nakon što su se pojavili izveštaji da se helikopter sa iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem (63) srušio u gustoj magli iznad planinskih regiona Irana.

- Gospodin Putin je prvo razgovarao sa mnom, rekavši da su svi veoma tužni zbog nesreće Ebrahima Raisija. On tvrdi da će učiniti sve što je potrebno da nam pomogne u ovom trenutku - rekao je Džalali novinskoj agenciji Islamske Republike, zvaničnoj novinskoj agenciji Islamska Republika Iran.

On je dodao da je ruski lider takođe rekao da je Kremlj „veoma zabrinut i uznemiren“. „Svakako prenesite moju poruku vrhovnom vođi Islamske revolucije da smo spremni da učinimo sve što je potrebno“, rekao je Putin, citirao je Džalali.

Rusija je navodno već pripremila dva aviona, 50 ljudi i opremu za pomoć.

 

@alo_portal Kako će izgledati gradske pijace koje će postati omiljeno sastajalište Beograđana #alo #alodnevnenovine #pijaca #palilulskapijaca #fypシ゚ #fypシ゚viral #viralvideo #viralvideotiktok #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading