liže wc
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Nemački političar je snimljen kako liže pisoar i sedeći toalet.

Martin Nomajer je snimljen kako učestvuje u onome što je opisao "kao kaznu". Video je snimio on sam, i navodno je napravljen u javnom toaletu na železničkoj stanici, i prikazuje ga kako se u suštini ljubi sa srebrnim pisoarom.

Zatim ode do kockastog toaleta i uradi istu stvar, a zatum uradi nešto od čega će većini ljudi pozliti - liže jasno korišćenu toaletnu četku.

 

 

 

On je bio kandidat  Stranka Slobodnih demokrata za okrug Ostalb. Niko nema pojma kako je snimak objavljen u javnosti, a momak tek treba da prokomentariše zbog čega je to radio.

Dejli star se obratio medicinskom stručnjaku dr Geretu Naju da sazna koliko je loš uticaj činjenja onoga što je čovek uradio.

Rekao je: "Toaleti, posebno javni, nisu nešto što bih ikada preporučio nekome da liže. Ovo se još više odnosi na četke za toalet i druge srodne alate. Dobra vest za ovu osobu je da je veoma malo verovatno da će pokupiti mnogo polno prenosivih infekcija jer mnoge ne prežive više od nekoliko sekundi na površini kao što je toaletna daska - rekao je stučnak.

- Ne biste verovatno umrli od obavljanja ove aktivnosti, ali ćete sigurno biti prilično loše i verovatno ćete imati neke gadne probleme, kao što je dijareja - dodao je on.

Portparol  Stranka Slobodnih demokrata u Nemačkoj je rekao: „Odlučili smo da odmah prekinemo podršku dotičnom kandidatu. U cilju potpune istrage incidenta i izricanja odgovarajućih sankcija, pokrenuli smo regulatorni postupak stranke sa ciljem da ga isključimo iz stranke. Posvećeni smo transparentnosti kako ova istraga napreduje i redovno ćemo obaveštavati o našem napretku, prenosi Dejli Star.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading