POLICIJA ZATEKLA JEZIV PRIZOR U KUĆI Ubio rođenog brata i udovicu, Makedonija zavijena u crno
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Policija je saopštila da je nakon dojave oko 12.30 sati zatekla V.K. (64) sa teškim povredama glave na terasi i telo njegove snaje S.K. (57) na stepenicama kuće u skopskom selu Stajkovci. Muškarac je odmah prebačen u KBC "Majka Tereza" gde je podlegao povredama.

Pripadnici policije zatekli su u kući i Lj.K. (67) sa ubodnim ranama.

Mediji iz Severne Makedonije nezvanično navode da je Lj.K. nakon žučne svađe u porodičnoj kući najpre nasrnuo na rođenog brata, a potom ubio i ženu koja je inače bila supruga njihovog pokojnog brata.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je osumnjičeni za ubistva uhapšen dok je javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje zajedno sa inspektorima izvršio uviđaj.

Tužilaštvo je saopštilo da je osumnjičeni hospitalizovan na Univerzitetskoj klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski". Direktor klinike Ljuben Arsenkov potvrdio je da je reč o hospitalizovanom pacijentu starosti oko 70 godina sa posekotinama i površinskim povredama prednje leve strane grudnog koša i glave.

Za sada nije poznat motiv porodičnog masakra.

 

@alo_portal Vučić zagrmeo: Da ih pustim da prođe bez odgovora, neću ni za živu glavu! 🎥 @Video Plus #alo #alonovine #alodnevnenovine #aleksandarvucic #srbija #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading