klub
Foto: Alo/shutterstock

Kada je došlo vreme za odlazak, čovek je rekao da je njegov brat tražio da mu pozajmi novčanik jer je ostavio svoj kod kuće i želeo je da uzme energetsko piće za put.

Napisao je: „Pričam sa svojim drugarom i njegovom sestrom, a barmen prilazi iza mene i kaže mi da odem ’odmah!’. Okrenuo sam se bratu sa izrazom „šta?“. Tip drži moju ličnu kartu i kaže mi da je moj brat upravo pokušao da je iskoristi i želi da napustimo njegov bar „Odmah!“.

„Pretpostavljam da je moj brat uzimao još jedan Red Bul za put (vozio je i želeo je da bude budan), barmen je tražio njegovu ličnu kartu, o čemu nije ni razmišljao pošto nije pio, pa je zaključio da samo bi mu pokazao moj (pošto nije imao svoj novčanik). To nije uspelo lol.”

Dajući nešto o pozadini, dodao je: „Imao sam 32 godine, a moj brat 28 godina, dakle mnogo više od starosti za piće. Moj brat je naručio Red Bul, a ne alkohol. I bilo je 100% opravdano da je tip hteo da nas izbaci. Ni na koji način nisam uznemiren što nas je izbacio... to je bio način na koji nas je izbacio.”

Ovaj 32-godišnjak se izvinio za incident i okrenuo se prijateljima da se pozdrave. Međutim, barmen je bio ljut i zahtevao je da odu istog trenutka. Takođe je zahtevao da ostave Red Bull konzervu koju je drugi brat upravo kupio, vičući na njih da „spuste konzervu!“.

On je nastavio: „Do ovog trenutka osećalo se kao da cela ova stvar postaje scena. Da je samo došao i rekao „hej, moraš da odeš“ i rekao zašto, ne bih imao problema sa tim. Radio sam u restoranu 4 godine, tako da potpuno razumem kroz šta ovi momci prolaze. Ali ovaj tip je sada bio kreten samo da bi bio kreten. Gledao sam u njega na trenutak, a onda sam ispustio kantu u kantu za smeće i izašao.

 

 

„Moj brat je bio ljut. Ulazimo u auto i on želi da iseče gume ili tako nešto (ne poznajemo ovog tipa ili nemamo pojma koji auto vozi lol) samo mu je nešto trebalo. Rekao sam mu da imam ideju da samo treba da krenemo. Dok se vraćamo kući, vadim telefon i objavljujem na oglasima.”

U postu, čovek je postavio da poklanja čitavu listu skupih stvari, kao što su konzola za igrice , električna gitara, automobilski predmeti i još mnogo toga. Na kraju posta je dodao: „Bukvalno me pozovite U BILO KOJE VREME dok pokušavam da se rešim ovih stvari pre nego što se vrati.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading