Dete
Foto: Shutterstock

Švajcarske vlasti su za njom tragale otkako je nju i njene sestre oteo otac. Nakon otmice za njima je raspisana poternica, međutim, godinama niko nije mogao da pronađe nijedan trag o njima.

Ona je slučajno pronađena u Španiji, a kako navode lokalni mediji, krajem maja bi trebalo da napuni 18 godina.

Devojčicu, čiji identitet nije otkriven, pronašli su policajci koji su slučajno otkrili vozilo kome je bio polomljen točak. Tada im se učinilo da u vozilu neko živi, a onda su pronašli muškarca koji je delovao zapušteno, kao i jednu devojčicu koja je bila prljava.

Policija je odmah pokušala da ih identifikuje i njihovi podaci uneti su u bazu podataka. Tada su shvatili da je za njima raspisana međunarodna poternica i da se godinama nije znalo ništa o njima.

Devojčica je ispričala da je s ocem i dve sestre odrasla u šumi u Švajcarskoj i da ih je otac odgajao potpuno izolovano od ostatka sveta.

Vlasti u Španiji i Švajcarskoj su zajednički sprovele sve procedure i devojčica je 3. maja vraćena u matičnu zemlju, a trenutno je pod starateljstvom švajcarske vlade.

Majku nisu videle više od šest godina.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal OVO NEĆETE VIDETI ČESTO, ČUDESNI PRIZORI U SRBIJI Na nebu osvanuo redak i fascinantan fenomen! #fypシ゚viral #alo #alodnevnenovine #fypシ #alonovine #srbija #auroraborealis ♬ Originalton - 𝐵𝑎𝑙𝑘𝑎𝑛 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦‘

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading