par
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Svi su različiti i sukobi vrednosti, mišljenja i stilova života često mogu stvoriti napetost. Kada nasledstvo dođe u mešavinu, stvari mogu postati mnogo komplikovanije, kao što je jedna žena naučila.

Neimenovana korisnica društvenih medija otišla je na Reddit da podeli svoju dilemu nakon što je nasledila kuću. Rekla je da njen brat i njegova porodica trenutno žive tamo, ali kada je to postalo njeno, otkrila je da želi da ih izbaci kako bi njena ćerka mogla da se useli.

Pišući na platformi, žena je rekla: „Ja (40f) imam ćerku Karolinu (17f), moj brat Adam (34m) je oženjen i imam dvoje dece mlađe od 5 godina".

„Kada sam imala dvadesetak godina, naša prabaka se razbolela zbog koje je neko morao da brine o njoj. Ovo sam na kraju bio ja jer su svi ostali bili zauzeti svojim životima, a ja sam tada tek nedavno diplomirala.

"Zbog ovoga, kada je umrla, nasledio sam kuću u kojoj je živela, a to je mala 2 spavaće sobe. Živela sam tamo dok se nisam udala i ja i moj muž smo se na kraju preselili na veće imanje".

Nastavila je: „Oko godinu dana kasnije moj brat me je pitao da li sam voljan da mu ga iznajmim, na šta sam pristala, ali sam ga upozorila da će mi trebati nazad kada Kerolajn napuni 18 godina (tada je imala 3 godine) s obzirom da je veoma blizu univerziteta i centra grada, sačinjen je pravni ugovor o zakupnini (značajno ispod tržišne) pa je sve propraćeno knjigom.

 

 

„Pre otprilike godinu dana obavestio sam svog brata da mi je potrebna kuća jer će moja ćerka imati 18 godina i želeo bih da uradim neke popravke pre nego što se useli. Moj brat me je ignorisao, pa sam mu dao obaveštenje da se napusti , što je takođe ignorisano.

„Kako me je nastavio ignorisati, nisam imala izbora nego da podnesem zahtev za sudski nalog da ih iselim, a saslušanje je održano prošlog meseca. Prošle nedelje su on i njegova porodica zvanično iseljeni", napisala je.

„Kada sam ušla u kuću, primetila sam da je u užasnom stanju i trebalo bi nekoliko meseci samo da bi je donekle bila useljiva, a kamoli da uradim preuređenje ili popravku. Ovo sam podigao sa bratom pošto je on trebalo da se brine o kući. kuću i obavesti me o bilo kakvim popravkama, ali ovaj razgovor je završio u svađi gde su me nazvali kurvom jer sam izbacila njega i njegovu porodicu kako bi moja 'razmažena' ćerka mogla da živi sama, a da im nisam davala dovoljno obaveštenja ( imali su nešto više od godinu dana da nađu nešto prikladno).

"Takođe je rekao da sam nasledila kuću 'varanjem'. Moji roditelji su na njegovoj strani pošto Adam i njegova porodica žive sa njima".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading