Mala Helin
Foto: Alo/Police

Mala Helin (3) sedi na zelenoj travi i smeje se u parku u Kelnu u Nemačkoj. Obučena je u roze majicu i ponosno drži piće u ruci. Nekoliko sati nakon ove fotografije snimljene mobilnim telefonom, devojčica je nestala bez traga.

Posle 13 sati potrage devojčica je pronađena u stanu muškarca (70) u subotu ujutru. Policija je uhapsila osumnjičenog, prenosi Bild.

Devojčica, koja ima sirijske korene, živi u Kaselu i sa majkom je bila u poseti baki u Kelnu kada je došlo do incidenta.

U petak popodne sa tetkama je otišla u park kako bi uživale u pikniku na travi.

Oko 20 sati tetka je izgubila iz vida devojčicu u gužvi u parku i odmah je obaveštena policija koja je počela potragu za njom.

U subotu ujutru oko 9.30 sati policija je upala u stan muškarca (70) koji živi u blizini njenih tetki i parka odakle je devojčica nestala i pronašla malu Helin unutra. Oko pola sata kasnije policajci su izveli starijeg muškarca sa lisicama na rukama.

Trenutna istraga je o tome kako je devojčica došla u stan i koliko dugo je tamo ostala. Proverava se da li su izvršena krivična dela. Ljudi se trenutno ispituju o ovome", rekao je portparol policije Saša Volmerot.

Prema navodima policije, devojčica "izgleda nepovređeno".

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading