Alma Arazi
Foto: Alo/Društvene mreže

Albanska televizija News 24 večeras je obradila tragičan događaj iz Skadra, gde se majka sa troje dece utoila u vodama reke Bojane, javlja VoxNews.

Tragedija koja je potresla ceo region i dalje je udarna vest u albanskim medijima, koji pokušavaju da odgonetnu šta se tačno desilo i kako je došlo do, kako se sumnja, samoubistva majke s troje dece.

U međuvremenu, tužilaštvo je takođe potvrdilo poslednje kretanje Alme Arizi i njenje dece, veče pre nego što su svi skončali u reci Bojani.

Kako se navodi, viđeni su kako se sastaju u kafiću sa sestrom svog muža. Nakon što su proveli gotovo dva sata i oprostili se, Alma je sa malim detetom u naručju i dve devojčice koje su ih pratile, krenula trotoarom koji vodi ka starom mostu preko reke Bojane.

"Iz podataka istrage do ovog trenutka, proizilazi da se 3. maja 2024. godine, oko 17.30 časova, građanin Ergis Arazi pojavio u Policijskoj stanici Skadar, gde je prijavio odlazak iz stana njegove supruge Alme Arazi, zajedno sa njihovo troje maloletne dece. Iz izjava ljudi koji su upućeni u događaj, proizlazi da je 2. maja 2024. godine, popodne, građanka Alma Arazi zajedno sa svojom maloletnom decom, otišla na kafu sa svojom svastikom, građankom V.P., u naselju Ilirija u Skadru."

"Tamo su ostali oko dva sata i kasnije smo saznali da je Alma rekla toj ženi da će je njen brat odvesti taksijem, pošto će ići kod njega kući na nedelju dana da se smiri", piše u dosijeu.

Ali iz pregleda filmskog materijala, ispostavilo se da Alma Arazi nije rekla istinu.

Za razliku od onoga što je rekla, da ide svom bratu, primetno je kako hoda trotoarom koji vodi ka mostu. U sumrak, na početku mosta, gube se tragovi nje i dece.

Od tog trenutka, kamere na tom području nisu bile u mogućnosti da snime njihovo dalje kretanje.

"Iz administracije video materijala, nakon što se razdvojila od sestre svog muža, Alma Arazi, zajedno sa svoje troje dece, krenula je trotoarom koji vodi ka starom mostu na Bojani, u pravcu Crkve Gospe u Skadru. U međuvremenu, izašla je iz bara u 20.10 časova, 2. maja 2024", objašnjava tužilaštvo.

Ali kako je Alma mogla sama da izvrši takav čin? Da li je ona sve to zamislila u svojoj glavi? Šta se dogodilo njoj i deci nakon što su se popeli na most te večeri, kada su gradska svetla tek počela da se pale?

Teško je zamisliti kako se ponašala u tim trenucima i kako je bila sposobna da izvrši takav čin sama, da li je bila trezna ili psihički opterećena, uzimajući u obzir dve ćerke većeg uzrasta, kao i činjenicu da su ograde starog mosta više od njihove visine.

Takođe je sumnjiva i činjenica da je u to doba na mostu bilo još prolaznika koji je trebalo da vide nešto neobično.

Ali, za istražni tim nema sumnje da su te ograde mosta, na koju se čak i ribari moraju popeti da bi bacili svoje udice, mesto s kojeg je Alma prvo bacila svoje ćerke, a zatim sebe i sina, da se žrtvuje u činu na primer.

"Dana 4. maja 2024. godine, oko 22 časa, policijske službe su obaveštene da je na obali reke Bojane u selu Daragjat, Upravnoj jedinici Dajč, pronađeno telo maloletnog deteta, koje je kasnije identifikovano kao E.A., rođena 20. oktobra 2015. godine. Nakon pregleda tela, od strane sudskog lekara, nisu pronađeni tragovi nasilja. Takođe je odlučeno da se sprovede medicinsko-pravno ispitivanje kako bi se utvrdile povrede pronađene na telu žrtve i uzrok smrti", saopštilo je tužilaštvo.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Spašeni Rusi koji su nestali u Ovčarsko-kablarskoj klisuri 🎥 videoplus #alo #alodnevnenovine #spasavanje #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryourpage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading