MONSTRUM UBIO KRISTINU NA SAVSKOM NASIPU DOK SU JE DECA ČEKALA KUĆI! Komšinica videla kako je policija siročićima SAOPŠTILA VEST: Čekali su majku da im se to veče vrati!
Foto: Printscreen/Youtube/LOVCI NA UBICE

Nekoliko dana nakon što je Hrvatskom odjeknula vest o sinu koji je ubio majku pa hladnokrvno otišao u kafić, u Zagrebu je počinjen još jedan femicid. Ovoga puta muškarac je nožem presudio svojoj partnerki na Savskom nasipu, a policiji je rekao da je ona njega napala prva, piše Večernji list.

Mlada žena ubijena je nedaleko od nedovršene Univerzitetske bolnice u Blatu oko 19.20 sati u ponedeljak, na nasipu kojim ceo dan prolaze ljudi.

Jutarnji list saznaje da je stradala žena bila grafička dizajnerka i majka, omiljena u društvu, a njeni bližnji ističu da nikada nije postupala agresivno.

- Bila je predivna žena i predivno je vaspitavala decu koja nisu zaslužila da na takav gnusan način ostanu bez majke - komentarisala je za taj portal jedna njena prijateljica.

Poznanik ubijene ispričao je, da mu je proteklih nedelja govorila, da joj je dosta muškarca koji joj je presudio, inače nije puno pričala o njemu.

- Volela je Savski nasip i Savu. Često je šetala po stazama uz reku i znala nam slati fotografije. Ironično, ali ubijena je tamo gde je volela da bude u slobodno vreme - rekao je taj poznanik.

Komšinica koja je to veče videla policajce kako pognutih glava ulaze u zgradu brine za decu ubijene žene.

- Čekali su majku da im se to veče vrati, a umesto nje došla im je policija i srušila svet - rekla je ona Jutarnjem.

Istraga je još u toku. Kada je policija stigla na mesto ubistva, na poziv osumnjičenog, govorio im je da nije hteo da ubije ženu i da je ona napala njega, ali se kasnije branio ćutanjem.

Za krivično delo teškog ubistva preti mu zatvorska kazna od najmanje 10 godina.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading