PUCNJAVA U RUSIJI Napadač otvorio vatru na policijski odred, dvoje mrtvih (FOTO/VIDEO)
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Kako je navedeno, nepoznata osoba je danas nekoliko puta pucala iz vatrenog oružja na policijski odred u ruskom gradu Karačajevsku, a nakon toga je napadač ukrao službeno oružje i municiju policije, prenosi Interfaks.

Arbatmedia.kz piše da je u pitanju više napadača, dok je "Baza" objavila fotografije osumnjičenih i navela njihova imena: Ruslan Semenov i Marat Bitdajev. Prema kanalu, napadači se možda kriju u srebrnom "grantu" ili beloj "priori", navodi Arbatmedia.kz.

 

 

"Telegram" kanal "SHOT piše da se napad na tri policajca dogodio 21. aprila u 23:40 u Karačajevsku u oblasti lokalne pijace Nižnji. Kako se navodi, policajci su bili na dužnosti i patrolirali teritorijom kada su ih napale neidentifikovane osobe i zapucale na jedinicu. Dodaje se da je ukradeno službeno oružje i jurišne puške AKM, prenosi Rtvi.com.

 

 

Ura.news navodi da su ukradeni pištolji i automat "kalašnjikov“ i da su trenutno mobilisane sve snage regionalnih agencija za sprovođenje zakona da traže i privedu napadače. U Karačaj-Čerkeziji je uveden operativni plan "sirena", čiji je cilj hvatanje napadača.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading