milivoje katnić
Foto: Printscreen/YouTube/ Vijesti Online

Prema nezvaničnim, ali pouzdanim saznanjima "Dana", Katnić se u toj sobi nije zadržao mnogo zbog toga što su ga provocirali i dobacivali mu navodni pripadnici "škaljarskog klana" koji se nalaze iza rešetaka.

Kako bi se izbegle dalje neprijatnosti, tvrdi izvor lista, Katnića su prebacili u ćeliju u kojoj je do tada boravio njegov nekadašnji zamenik, sada suspendovani specijalni tužilac Saša Čađenović, koji se sumnjiči za saradnju sa "kavačkim klanom", a obuhvaćen je i novom istragom protiv svog nekadašnjeg šefa. Da bi našli adekvatan prostor za Katnića, koji inače štrajkuje glađu i odbija terapiju, Čađenovića su prebacili u drugu ćeliju.

Da je Katnić nakratko bio u ćeliji u kojoj je on svojevremeno proveo četiri i po godine, pre nekoliko dana je potvrdio i Bratislav Dikić, inače jedan od optuženih u tzv. "državnom udaru".

Za razliku od Katnića, dugogodišnji policijski funkcioner zadužen za borbu protiv organizovanog kriminala Zoran Lazović, barem prema informacijama kojima raspolaže "Dan", nije trpeo nikakve provokacije od ostalih pritvorenika. On je sam u ćeliji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading