nestali fudbaler
Foto: Printscreen/Youtube printscreen/ NY post

Talen Rener (17) je sa još šest optuženih napadača zadržan u pritvoru uz kauciju od milion dolara. Oni su se izjasnili da nisu krivi u vezi smrti 16-godišnjeg Prestona Lorda. Policija Kvin Krika otkrila je nove detalje.

Kako prenosi “Njujork post”, Renera je navodno sklonio njegov otac Trevis u porodičnu kolibu vrednu 850.000 dolara, na tri sata vožnje od porodične kuće nekoliko dana nakon Lordove smrti.

To je navodno policiji rekla bivša devojka njegovog oca, koja je podelila da je raskinula sa Travisom pre jezivog ubistva ali da je i dalje bila u bliskom odnosu sa porodicom i imala pristup istoriji očeve kreditne kartice.

Ona je tvrdila da je poslala poruku Reneru – kojeg je opisala kao “besnog klinca” – preko “Snepčeta”, dok se on navodno krio u kolibi odakle je podelio fotografiju na kojoj “šeta sa porodičnim psom Gučijem”.

Devojka je tvrdila da je optuženom tinejdžeru vilica bila otečena na toj slici. Navodno je rekla policiji da Rener “ima mnogo agresije” i da “kad pukne, pukne”.

Navodno je odlučila da iznese ove informacije nakon što je videla nedostatak kajanja kod sina svog bivšeg momka, koji se na snimku nadzorne kamere navodno hvalio kako se izvlači sa ubistvom Lorda i kako je dečak imao “zatvoren kovčeg” na sahrani jer je bio teško pretučen.

Rener i još šest ostalih napadača koji su se nazivali “Gilbert gunsi” su svi uhapšeni zbog umešanosti u Lordovu smrtu 28. oktobra prošle godine u Kvin Kriku, oko 40 minuta vožnje istočno od Finiksa.

Jedan od svedoka je rekao da je 15 osumnjičenih u skijaškim maskama napalo Lorda.

Dečak je umro od povreda u bolnici 30. oktobra.

Alo.rs/Njujork Post

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading