avion
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na letu kompanije Ryanair u Italiji danas se desila tragična drama koja je okončana smrću jednog putnika. Naime, nekoliko minuta nakon poletanja iz Torina, 33-godišnji putnik je preminuo u avionu. Prema informacijama s aerodroma, pilot je odmah okrenuo avion nazad, ali nažalost bilo je prekasno za nesrećnog muškarca, piše Bild.

Prema izveštaju Corriere della Sera, putnik, koji je putovao sa svojom suprugom, požalio se na mučninu nakon ukrcavanja, a zatim je izgubio svest. Ova tužna vest dodatno je potresna ako se uzme u obzir da su se nesrećni muškarac i njegova supruga venčali tek prošle godine.

Pilot je reagovao promptno, okrenuo avion i sleteo nazad na isti aerodrom nakon samo 36 minuta od poletanja. Nažalost, ekipa hitne pomoći je mogla samo da potvrdi smrt putnika, dok je njegova supruga prevezena u bolnicu.

Prvobitno nije bilo informacija o tačnom uzroku smrti nesrećnog putnika, ali ova tragedija sigurno će izazvati dodatnu pažnju i istraživanje kako bi se utvrdilo šta je dovelo do ovog neočekivanog i tužnog događaja.

Ovaj događaj baca senku na rutinski let kompanije Ryanair i ukazuje na to koliko su neočekivane situacije moguće čak i u okvirima putovanja avionom. Nažalost, ovaj let koji je trebalo da bude obično putovanje iz Torina do Lamecia Terme, završio se tragično, ostavljajući porodicu i prijatelje nesrećnog putnika u dubokoj tuzi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading