Prevara
Foto: Printscreen/Printscreen

Sumnjičavi biznismen iznenadio je suprugu i njihovog usvojenog sina dok su imali eksplicitne odnose u kući u Sukotaju. Na snimku se vidi kako Jilted Ti (64) iznenada upada u spavaću sobu i skida čaršave ispod kojih se nalaze goli Praparon Čoeivadko (45) i njihov usvojeni sin Pra Maha (24) koji je inače budistički monah.

- Jeste li vas dvoje veoma srećni - čuje se kako viče pobesneli muž dok šokirani ljubavnici pokušavaju da ustanu iz kreveta.

Čoeivadko, međutim, negira da je imala seks sa usvojenim sinom.

- Ništa se nije desilo i uopšte nije kako izgleda na snimku. Imao je nekih problema, prvo smo razgovarali, a onda smo išli da se istuširamo - rekla je političarka.

Ti je rekao da je bio sumnjičav prema ženi i da je odlučio da se kolima vozi pet i po sati od Bangkoka do Sukotaja da bi je uhvatio na delu. Ti je okrivio monaha da mu je zaveo ženu.

Bogati investitor je objasnio da mu je prošle godine supruga rekla da joj je žao monaha i da ga je pitala da li mogu da ga usvoje.

- Moja žena je oduvek bila veoma religiozna. Mi smo se i upoznali u lokalnom hramu. Nedavno sam primetio da provodi mnogo vremena sa mladim monasima. Video sam jednom kako ulazi u monašku kolibu i da su zavese bile zatvorene. Dugo sam kucao na vrata, niko mi nije odgovorio, a kad je izašla rekla je da se molila sa monahom. Mislim da je prevario moju ženu. Prošle godine mi je rekla da joj ga je žao pa smo odlučili da ga usvojimo kao rođenog sina - objašnjava biznismen.

Navodi da je posumnjao da se nešto dešava kad mu se supruga nije javila na telefon.

- Došao sam kući ranije kad se nije javljala na telefon. Posumnjao sam da nešto nije u redu. Bio sam tako ljut kad sam ih zatekao zajedno u krevetu. Osećam se izdano. Dao sam joj mnogo zlata i poklona - rekao je Ti.

Zvaničnici Demokratske stranke Tajlanda suspendovali su Čoeivadko dok se slučaj ne reši. Mediji navode da nije imala nikakvu zvaničnu funkciju u stranci.

Pra Maha je sada navodno napustio monaštvo i sakrio se.

Budističkim monasima na Tajlandu inače nije dozvoljeno da budu sami sa ženama, a takođe se zaklinju na celibat kako bi služili kao primer svojim poklonicima.

Tajlandska policija, podsetimo, traga za parom koji je nedavno snimljen tokom eksplicitnog odnosa na jednoj lokalnoj plaži!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading