auto
Foto: Printscreen/Youtube/ Emisija SAT - Zvanični kanal

Potvrdila je ovo za "Nezavisne novine" Tatjana Vilendečić, direktor OŠ "Vuk Stefanović Karadžić" u Boriku i područne škole u Česmi, koja je navela da se sve desilo juče oko 13 časova.

"Mene je učiteljica obavestila da je juče oko 13 časova, učenicu zaustavio vozač golfa, otvorio prozor, ponudio joj da je odveze do škole i plati užinu. Devočica je pobegla u obližnji market, te došla bezbedno u školu i prijavila učiteljici i majci", rekla je Vilendečić.

Kako kaže, o tome je odmah obavestila policiju.

"Čuli smo da se isto desilo i u Lazarevu, pa smo zbog toga obavestili policiju kako bi znali da je on primećen i na ovom području, a kako bi se pojačala kontrola oko škola", kazala je Vilendečić.

Podsećamo, roditelji su početkom ove sedmice prijavili da se nepoznata osoba iz golfa u banjalučkom naselju Lazarevo obratila detetu i ponudila mu vožnju i novac.

Tada su naveli da je poslednjih dana u navedenom naselju kružila osoba u zatamnjenom golfu, presretala decu, te ih pozivala da uđu u auto,  i ispitivala ih u kojoj ulici žive, nudila im novac i sl.

Alo/Nezavisne

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading